Adsense

Wednesday, 13 June 2012

AKTIVITI TERKINI 2012

ALHAMDULILLAH, PERTAMA SEKALI KAMI MENGUCAP SETINGGI KESYUKURAN KEPADA YANG MAHA ESA ATAS NIKMAT DAN KURNIA TERHADAP KAMI SEMUA DI AL-IKHLAS,JUGA TERIMA KASIH TIDAK TERHINGGA KEPADA SEMUA PIHAK YANG TELAH MEMBANTU DAN MEMBERI SUMBANGAN SELAMA INI.

BERITA GEMBIRA BUAT SEMUA YANG MENGIKUTI PERKEMBANGAN RUMAH AL-IKHLAS, SEBUAH BANGUNAN ATAU RUMAH AKAN DIBINA ATAS SEBIDANG TANAH 1 EKAR UNTUK MENEMPATKAN PENGHUNI-PENGHUNI AL-IKHLAS. KEMUDAHAN-KEMUDAHAN YANG AKAN DISEDIAKAN ADALAH SEPERTI SURAU,PUSAT DIALISIS,BILIK RAWATAN,RUANG KECEMASAN DAN GIMNASIUM. DALAM PERANCANGAN JUGA AKAN DIBINA RUMAH-RUMAH KHAS UNTUK PENGHUNI YANG INGIN BERSENDIRIAN TETAPI DALAM PEMERHATIAN PIHAK PENGURUSAN. ANGGARAN KOS UNTUK MELAKSANAKAN RANCANGAN INI BERJUMLAH RM 4 JUTA, RUMAH AL-IKHLAS MELUAHKAN HASRAT INI KEPADA SEMUA INSAN-INSAN BERHATI MULIA YANG SUDI MENGHULURKAN SUMBANGAN KEWANGAN SETERUSNYA SAMA-SAMA MEMBANTU MELAKSANAKAN RANCANGAN MURNI INI.

ISYAALLAH DENGAN KERJASAMA KITA BERSAMA AKAN MEMBERIKAN KESELESAAN,KEGEMBIRAAN,KERIANGAN DAN KEHIDUPAN YANG BERKUALITI KEPADA SEMUA WARGA EMAS YANG MEMERLUKANNYA. SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN KE AKAUN (AR-RAJHI - 127001061101131) ATAS NAMA (RUMAH JAGAAN DAN RAWATAN ORANG TUA AL-IKHLAS) ATAU KE AKAUN (MAYBANK - 164070451718) ATAS NAMA (MUJI BINTI SULAIMAN) SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH HUBUNGI 0122433743